Op de eerste plaats wens ik u allen een gelukkig, gezond maar vooral ook een sportief seizoen 2021 toe.

Terug kijkend op het seizoen 2020. Is het een jaar geweest waar we wat betreft de Corona graag een dikke streep onder willen zetten. Gelukkig zijn wij ( tot nu toe ) zelf gespaard gebleven van een besmetting met dit vreselijke virus. Onze gedachten gaan zeker uit naar diegene welke minder geluk hebben gehad en wel ziek en zelfs erger nog zijn getroffen door dit virus.  Hopelijk kunnen we binnenkort wanneer we allen ingeënt zijn tegen dit virus met een positieve blik weer naar de toekomst uitkijken.

Het seizoen 2020 was sportief gezien voor mij, er zeker een welke ik niet snel zal vergeten. Ná een schitterend seizoen 2019 met schitterende resultaten, was 2020 er een waar mijn duiven blijkbaar nog meer in hun mars bleken te hebben en er nog een schepje bovenop deden. Een prijspercentage van 60% op Nationaal niveau met behoorlijk wat kopprijzen, en als kers op de taart een 9e aangewezen en een 21e onaangewezen Nationaal kampioenschap 2020 als resultaat mag ik zeker niet ontevreden zijn.

Deze resultaten zijn Marathon minnend Nederland en daarbuiten ook niet ontgaan. Gevolg hiervan was de vele aanvragen voor het schenken van een Bon. Eenieder weet dat ik een liefhebber ben die zich onder de relatief kleine melkers mag scharen, en een evenzoveel beperkt aantal duiven bezit. Mede door bovenstaand gegeven heb ik helaas ook NEE moeten verkopen aan deze aanvragen, en hier selectief mee om ben moeten gaan. De bonnen welke geschonken zijn en inmiddels reeds online zijn aangeboden blijken naar het schijnt behoorlijk in trek te zijn, wat ik enorm waardeer en blij ben voor de verenigingen waaraan ik de bonnen heb geschonken.

Op dit moment is het hier nog erg rustig op de hokken, de duiven zullen deze week worden gescheiden. Hierna zal de grote winterschoonmaak uitgevoerd worden. Zodat de kooien er eind februari weer klaar voor zijn om te beginnen met het seizoen 2021. Het verbouwde kweekhokje is inmiddels ook klaar voor 2021.

Afgelopen december zijn er weer de nodige foto’s gemaakt voor op de site. Nadat deze door de fotograaf Robert Borneman zijn bewerkt en aan mij zijn toegestuurd zal ik ze z.s.m plaatsen op de site.

Tot slot

Voor nu HOU VOL en blijf gezond.

Naar alle berichten