Inmiddels zit het seizoen er voor mij al een weer tijdje op. Langzaam begint het besef in te dalen wat ons het afgelopen seizoen allemaal is overkomen, en wat voor schitterende resultaten mijn duiven het afgelopen seizoen hebben behaald.

Dat is niet alleen onszelf en heel Nederland opgevallen maar zelfs vanuit België, Frankrijk en Duitsland kwamen de felicitaties massaal binnen. Schitterend om mee te mogen maken.

De aanvragen voor jongen waren niet bij te houden, en kon ik niet allemaal honoreren omdat het aanbod gezien mijn duivenbestand beperkt is. Ik heb daarom aan een select groepje liefhebbers waarvan de meeste hier al voor de 2de en 3de keer terug kwamen voor jongen te halen, enkele jongen aan huis verkocht. Op 25 september j.l is dit groepje liefhebbers hier allen tegelijk langs geweest om hun aankoop uit te komen zoeken. Het was een super gezellige zaterdagochtend waar ouderwets werd gemolken. En uit de reacties ook allen zeer tevreden waren met wat ze hier hebben mogen uitzoeken. Omdat ik ook benaderd ben door Toppigeons om deel te nemen aan de “Stars of the Sky” en de “Pearls of the Sky” heb ik hiervoor ook een prachtig aanbod van jongen uit de beste vliegers klaar zitten voor de verkoop online.

De laatste jongen hiervoor zullen binnenkort gespeend gaan worden. Dat mijn duiven dit jaar SUPER in orde waren blijkt ook wel weer uit de schitterende jongen welke ik hier in het najaar weer heb gekweekt.

De meeste kampioenschappen zijn al bekend, maar er moeten er nog enkele volgen, van o.a. de F.Z.N ( Gouden ringen club ) en de Pipa ranking. In deze digitale tijd zou dit veel sneller moeten kunnen, het is helaas niet anders.

Zoals eerder gezegd zijn onze prestaties ook door derden opgevallen. Inmiddels is er al een reportage gemaakt voor “Het Spoor der Kampioenen” en morgen 02-10 komt een verslaggever van het Belgische sportblad “De Duif” om een reportage te maken.

Met het behalen van het kampioenschap 1e Nationaal Hokkampioen Marathon aangewezen. Moet er natuurlijk ook nieuwe foto’s gemaakt worden, dit is inmiddels gebeurd waarvan u het eerste resultaat ( een collage voor de achterkant van de stambomen ) ik u niet wil onthouden. Op deze collage staan niet alle prestatieduiven van 2021 staan er op o.a. ( de 8e Nationaal Libourne staat er niet op ) omdat ik dit persoonlijk te druk vond. Er komt nog een collage van de 6 duiven met 7 nachtelijke aankomsten.

Dit alles komt uiteraard niet vanzelf en zeker niet zonder de hulp van mijn steun en toeverlaat “PETRA”

Natuurlijk willen Petra en ikzelf ALLE LIEFHEBBERS welke ons via email, social-media, telefonisch en persoonlijk zijn komen feliciteren nogmaals hartelijk danken hiervoor.

Naar alle berichten